Ένα μήνα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων υψηλή πληρότητα παρουσιάζουν τα χειμερινά καταλύματα σε δημοφιλείς προορισμούς. Ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος του Πανελληνίου Δικτύου e-real Estates παρουσίασε στις «Συνδέσεις» τα ποσά που θα πρέπει να δαπανήσει μια τετραμελής οικογένεια. «Ο κόσμος από αρχές Νοεμβρίου έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς» ανέφερε στην ΕΡΤ ο κ. Μπάκας διευκρινίζοντας ότι το ενδιαφέρον για τους χειμερινούς προορισμούς ξεκινάει από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Τι θα δαπανήσουμε για ένα τριήμερο

Καλαμπάκα, Τρίκαλα Κορινθίας, Μέτσοβο και Βυτίνα «κονταροχτυπιούνται» για την πρωτιά στην κορυφή των προτιμήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πλατφόρμες βραχυγχρόνιας μίσθωσης που επεξεργάστηκε το πανελλαδικό δίκτυο e-real Estates το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις οικογένειας με 2 παιδιά (από 23/12 – 26/12) ξεκινάει από 182 € – 400 (Καλαμάτα) και φτάνει τα 842 (Τρίκαλα Κορινθίας).

Τα Καλάβρυτα, όπως είπε ο κ. Μπάκας, κερδίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου χάρη στο καλό οδικό δίκτυο ενώ την Καστορία επιλέγουν οι Θεσσαλονικείς. Η Καλαμπάκα, λόγω του είναι θρησκευτικός προορισμός, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή/Επεξεργασία: Πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης / Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates

 

Πηγή: ertnews.gr

Από admin